Call for Presentations – Windows Azure DevDays 11.11.2013


Hei,

Tarkoituksena on järjestää marraskuussa päivän tilaisuus Windows Azure -kehittäjille, jossa käsiteltäisiin Azuren hyödyntämiseen liittyviä asioita nopeina tietoiskuina tyyliin 20min esitys + 10 min kysymyksille. Tilaisuus on suunniteltu pidettäväksi Microsoftin auditoriossa + siihen liitettävässä luokkatilassa, joten paikalle mahtuu noin 100 osallistujaa. Esitykset on tarkoitus videoida ja laittaa jakoon verkossa, tutkimme myös mahdollista livelähetystä, mutta se ei ole vielä varmaa

Päivän aikana ehdimme käydä läpi kymmenkunta esitystä. Jos sinulla on aihe, josta haluaisit puhua muille kehittäjille, niin lähetä siitä lyhyt kuvaus osoitteeseen juhaniv@microsoft.com

Tämänhetkinen ajatus on pitää tilaisuus maksuttomana kaikille osallistujille, mutta tarkoitus on palkita ainakin tilaisuuden paras esitys jollain erikoispalkkiolla

juhani


Comments (0)

Skip to main content