Windows 8 sovellusten viimeistelylabrat elokuussa


Järjestämme Windows 8 (WinRT) sovelluksille viimeistelylabran 27. elokuuta alkavalla viikolla.

Jos haluat varmistaa sovelluksestasi, että kaikki on kunnossa, tuo sovellus meille testausinsinöörien testattavaksi. Jokaisena päivänä meillä on mahdollisuus testata maksimissaan 4 sovellusta, joten varmista paikkasi ajoissa.Testausajat jokaisena päivänä ovat 09:00, 11:00, 13:00 ja 15:00

Testaus antaa arvokasta tietoa sovelluksesta ja mahdollisista korjaustoimenpiteistä ennen julkaisua. Jokaisesta sovelluksesta kirjoitetaan testausraportti suosituksineen, jota voi käyttää sovelluksen jatkokehitystä tai päivityksiä varten hyväkseen.

Jos haluat varata itsellesi testausajan, ota yhteyttä: juhaniv miumau microsoft.com tai puhelimitse +358505727617

Comments (0)

Skip to main content