Windows 8 ja TechDays 2012


9.3 pidämme päivän seminaarin Windows 8 kehittämisestä Metro -käyttöliittymälle TechDaysin yhteydessä. Sisältö otsikkotasolla on valmis, mutta metsästämme vielä lisää kansainvälisiä puhujia tähän tilaisuuteen.

TechDays on lähtölaukaus meidän kevään aktiviteeteille, joiden tavoitteena on saada laadukkaita sovelluksia Windows 8 storeen vielä ennen varsinaisen tuotteen julkaisua. Tätä tavoitetta silmälläpitäen tulemme järjestämään touko-kesäkuun taitteessa paikallisia testauslabroja, joissa on mahdollista testauttaa sovelluksensa ennen kauppapaikan avautumista. Tilaisuuteen osallistuneet ja sen läpäisseet sovellukset voivat saada mahdollisuuden sovelluksen julkaisuun ennen varsinaisen kaupan avautumista. Perjantain seminaari antaa tähän hyvät lähtötiedot ja välineet asian toteuttamiseksi.

Hyvä tapa pysyä tietoisena tulevan Windowsin tilanteesta, on lukea http://blogs.msdn.com/b/b8/ blogia. Windows kaupan blogista löytyy myös lisätietoa valmistautumisesta sovellusten julkaisuun: http://blogs.msdn.com/b/windowsstore/

 

Jos sinulla on mielessä sovellus, jonka haluaisit Windows Storeen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, tule perjantain Windows 8 träkkiin tai ota yhteyttä minuun, niin katsotaan miten voimme edetä yhdessä.

 

terveisin,

Juhani Vuorio
Technology Evangelist
Microsoft Oy
+358505727617


Comments (0)

Skip to main content