Lisensointiapua!


TechDays-tapahtumassa päivystänyt lisensointiklinikka osoittautui suosituksi vierailukohteeksi. Katso lyhyt video päivien suosituimmista kysymyksistä. https://www.youtube.com/watch?v=k-XFed9b1zU


 


Kun seuraavan kerran törmäät ongelmaan miten jokin ratkaisu kannattaisi lisensoida, niin kysy neuvoa ja hanki viisaasti. Tätä varten tarjoamme sinulle Licensing Help Desk -palvelun joka vastaa kysymyksiin koskien eri lisenssointimalleja.


 


Sen sijaan että pähkisit itse asiaa tunteja, laita postia lisensoinnin asiantuntintijoillemme, osoitteeseen:


 


lisenssi@microsoft.com 


 


Lisenssituki on sähköpostitse toimiva palvelu, jota voi käyttää kun työasematuote- palvelintuote- tai volyymilisensointi askarruttaa. Asiantuntijamme vastaavat lisensointikysymyksiin asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa.


 


Tanja Säde

Comments (0)

Skip to main content