TechDays tunnelmia ja haastatteluita


TechDays-tapahtumaan  Helsingin messukeskuksessa 9.-10.3. osallistui  huikeat  1 592 seminaarivierasta! Tunnelma oli mukavan rento molempina päivinä eikä ensimmäisen päivän iltajuhlatkaan näyttäneet väsyttävän seminaarivieraita liiaksi.


Päivien  suosituimmat aihekokonaisuudet olivat kehittäjäpuolella  Sharepoint –kehitys, Visual Studio 2010, .Net 4.0 sekä  Silverlight  3.0 –seminaarit. It-asiantuntija- sekä manageriosuuksissa seminaarivieraita houkutti joustavan  infran ratkaisut sekä moderni tietotyö Office 2010  ja Sharepoint 2010 etunenässä.


Seminaarien tallenteet ovat nähtävissä viikolla  12 alkaen seuraavilla sivustoilla;  www.codezone.fi, www.itpro.fi sekä  www.techdays.fi.


 Tapahtumassa videoitiin lyhyitä kiinnostavia haastatteluita mukana olevilta kumppaneilta. Haastatteluissa olevat kumppanien edustajat kertovat  yritystensä uutuustuotteista sekä muista kiinnostavista uutisista. Kannattaa katsoa! http://www.microsoft.com/finland/techdays/techdays2010/video_special_reports.html

Comments (0)

Skip to main content