Visual Studio 2010 lanseerataan 12.4.2010. – Release Candidate -versio on nyt saatavana!


Visual Studio 2010 on iso tuotejulkistus – monessakin mielessä. Tuoteperheen ominaisuudet laajenevat valtavasti. Kokonaan uutena osa-alueena tulee testaus- ja laadunvarmistusammattilaisten ja –organisaatioiden ratkaisut. Myös arkkitehtuurityöhön tulee uusia mallinnusapuvälineitä. Mutta ehkäpä vieläkin tärkeämpää on se miten arkkitehtuurityö, testaus ja laadunvarmennus kytketään saumattomasti ohjelmistokehityksen elinkaarenhallintaan ja koko kehitysorganisaatioon yhteistyöhön. TechDays 2010 –tapahtumassa on tarjolla Adrian Jakemanin toimesta kahden päivän tekninen seminaari VS 2010/TFS 2010 uusista ominaisuuksista ja niiden käytännön hyödyntämisestä – niin teknisen ammattilaisen kuin koko organisaationkin kannalta. Samassa tapahtumassa on tarjolla päivän seminaari VS 2010 & .NET 4 ominaisuuksista yksittäisen kehittäjän kannalta. Lisätietoja osoitteesta www.techdays.fi. Tervetuloa mukaan!

Visual Studio 2010 beta2:sta saadun asiakaspalautteen pohjalta nyt on julkaistu VS 2010 Release Candidate (RC) -versio. Erityisesti tässä RC -versiossa on pyritty parantamaan suorituskykyä, joka on ollut suurin yksittäinen palautteen kohde beta2:n osalta. Lataa RC täältä. Varsinainen RTM-versio lanseerataan 12.4.2010.

Visual Studio tuoteperheen tuoterakenne muuttuu. Tavoitteena on yksinkertaistaa ja helpottaa oikean tuotteen valintaa. Päätuotteet ovat Visual Studio 2010 Ultimate, Premium ja Professional kaikki MSDN tilauksella varustettuna. MSDN tilaus tulee sisältämään myös Team Foundation Serverin, joten MSDN tilaus on kätevin tapa hankkia TFS. Lue lisää sivustolta.

Visual Studio & Team Foundation Serverin käyttäjät jakavat kokemuksiaan VSTS User Group Finland ry:ssä. Helpoin tapa tulla mukaan on LinkedIn:n VSTS UG Finland ry –ryhmä!

Lanseerausterveisin,

Matti Antila

Comments (0)

Skip to main content