Microsoft julkisti Windows Phone 7 Series -matkapuhelimet


 


Microsoft on tänään julkistanut täysin uuden tyyppisen matkapuhelinohjelmiston. Windows Phone 7 Series -nimeä kantava ohjelmisto näkyy matkapuhelinmarkkinoilla jo tämän vuoden lopulla, kun useat valmistajat tuovat myyntiin ohjelmistoa käyttävät laitteensa. Mobile World Congressissa pitämässään puheessa Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer esitteli ohjelmiston uusia, aktiivisille käyttäjille suunnattuja ominaisuuksia, jotka mullistavat tavan käyttää matkaviestintää.


 


Lue lisää: http://www.microsoft.com/finland/pr/press/phone7series0210.mspx


 


Windows Phone Corner mukana TechDaysissä  9.-10.3.


 


TechDaysissä pääset tutustumaan kaikkiin uusiin Windows phone -puhelimiin ja niiden edustajiin erityisessä Windows Phone Cornerissa. Tule itse näkemään miten HTC:n, Samsungin ja Sony Ericssonin innovatiiviset tuotteet voivat auttaa sinua keskellä kiireistä työpäivää tai miten niiden edistyneet viihdeominaisuudet viihdyttävät vapaa-aikana. Kokeile erilaisia Windows-puhelimia ja löydä helposti itsellesi kaikkein sopivin. Samalla voit osallistua erilaisiin arvontoihin.


 


 

Comments (0)

Skip to main content