Azure-tilin avaus MSDN-tilauksen kautta


Kirjoitin aikaisemmin Windows Azuren eri hankintapaketeista. MSDN-tilaajille on tarjolla 8 kuukauden tutustumisjakso, jonka aikana Azure compute instanssin aikaa on käytettävissä kuukaudessa 750 tuntia. Myös muita resursseja on tarjolla tutustumisjakson aikana enemmän. 8kk jakson jälkeen käytössä oleva resurssimäärä riippuu MSDN-tilauksen tyypistä.

Kokeilin MSDN-tilauksen tekemistä ja tilaamisessa oli melko monta askelta. Otin ruutukaappaukset talteen, mutta Eric Golpe ehti jo työstää selkeän ohjeen Azure tilin aktivoinnista MSDN-tilaukseen. Huomasin ainakin yhden eron omassa rekisteröinnissäni. Suomessa voi tilauksen yhteydessä antaa yrityksen ALV-numeron.

Muistutan vielä että haluamme kuulla teiltä, miten tilin aktivointi sujui, sekä kehitysehdotuksia, miten sitä voisi parantaa. Tulemme lahjomaan meille kokemuksensa lähettäneet henkilöt sopivalla asusteella TechDays 2010 tapahtumassa. Parhaiten aktivointikokemuksen voi tallentaa psr –nimisellä työkalulla, joka on vakiona Windows 7 –käyttöjärjestelmässä ja lähettämällä valitut ruutukaappaukset meille kommenttien kera osoitteeseen td2010fi@microsoft.com otsikolla Azure –kokemuksia.

t. Pasi


Comments (0)

Skip to main content