Mitä pilvilaskenta ja –palvelut merkitsevät tietotekniikan käytölle?


 


Järjestämme  yhdessä  IT Viikon kanssa 14.1. aamupäivän tilaisuuden Pilvipalveluista.Tilaisuudessa pohditaan mitä cloud computing eli pilvilaskenta ja –palvelut merkitsevät tietotekniikan käytölle suomalaisissa yrityksissä ja millaisen roolin PDC’09 -tapahtumassa julkistettu Windows Azure palvelualustan tuotantoversio tulee pilvialustojen joukossa ottamaan. Esittelyssä myös kaksi käytännön sovellutusta Windows Azure alustalla eCraftiltä ja Sopimalta. Seminaari on tarkoitettu teknologiapäättäjille.


Aika: 14.1.2010 8:30 - 12:00


Paikka: Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://www.taloussanomat.fi/seminaarit/itviikko/62


Tervetuloa mukaan


Tanja  ja Pasi

Comments (0)

Skip to main content