Microsoftin Teknologiakiertue starttaa – tervetuloa akateemiset kuin yrityksetkin!


Microsoftin  Teknologiakiertue starttaa Riihimäeltä  14.10.


Järjestämme sarjan Teknologiaseminaareja yliopisto/ammattikorkeakoulu  paikkakunnilla. Myös  yritykset ovat tervetulleita seminaariin.  


 


Sarjan ensimmäinen tapahtuma starttaa Riihimäeltä  14.10.


 


Tervetuloa  Microsoftin  Teknologiakiertueelle Riihimäelle 14.10.  kuulemaan ajankohtaisista aiheista Käyttöliittymäsuunnittelusta, sovelluskehityksestä sekä  laajasti  teknologioista jolla yritykset tehostavat toimintaansa sekä varmistavat laadun ja hallittavuuden.  Päivä alkaa akateemisille sekä  opiskelijoille suunnatulla osiolla johon myös  paikalliset yritykset ovat tervetulleita.  Päivän puhujina ja asiantuntijoina ovat Jukka Wallasvaara sekä  Janne Pohjala  Microsoftilta.


Ilmoittaudu täällä


 


26.10. Turku


 


Tervetuloa  Microsoftin  Teknologiakiertueelle Turkuun kuulemaan ajankohtaisista aiheista käyttöliittymäsuunnittelusta, sovelluskehityksestä sekä  alan trendeistä ja tulevaisuuden näkymistä.


Päivä alkaa akateemisille sekä  opiskelijoille suunnatulla osiolla johon myös  paikalliset yritykset ovat tervetulleita.  Päivän puhujina ja asiantuntijoina ovat Jukka Wallasvaara Microsoftilta,  Jani Järvinen Moonsoftilta sekä  Microsoft Student Partner Petteri Lehtonen Turun AMK:sta.


Ilmoittaudu täällä


 


Nähdään maakunnissa!


 


Tanja

Comments (0)

Skip to main content