Remix tapahtuma kehittäjille sekä luoville ammattilaisille 30.9. Helsingissä!


Hei,


Avasimme Remixtapahtuman ilmoittautumisen eilen ja ilmoittautuneita on tullut  jo runsaasti.  Kannattaa siis ilmoittautua  nopeasti jos  suunnittelet  tapahtumaan osallistumista sillä tilaa on  vain rajallisesti. 


 


Tapahtuma tuo yhteen webkehittäjät, sovellusarkkitehdit, käyttöliittymäsuunnittelijat, digi- ja graafisen alan ammattilaiset – kaikki jotka ovat kiinnostuneita webin uusimmista teknologioista sekä tulevaisuuden näkymistä. Katso ohjelma


 


Luoville ammattilaisille tarkoitutussa osiossa käydään puhujien August de los Reyesin (Principal Design Director - Microsoft Surface ) sekä Arturo Toledon (Product Manager at Microsoft for the UX Platform & Tools) johdolla seuraavia aiheita: SketchFlow, Expression Blend, Silverlight 3 , Surface, User Experience , Natural User Interface.


 


Webkehittäjien päivä on tuhti ja tekninen paketti tuotteista Silverlight 3, RIA Services sekä ASP.Net jossa puhujina toimivat Adam Kinney sekä Brad Abrams.


 


Lisätiedot tapahtumasta   sekä ilmoittautumiset täältä http://www.microsoft.com/finland/remix/

Comments (0)

Skip to main content