Aloita widget-kehitys Windows Mobile 6.5 -emulaattorilla


Nyt voit ladata uuden Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmän emulaattorin ja DTK:n verkosta ja aloittaa sovelluskehittämisen kesän jälkeen markkinoille tuleviin uusiin Windows Mobile 6.5 -puhelimiin. Emulaattorin avulla voi testata mm. uutta gesture API:a tai vaikkapa WM6.5:n tukemia widgettejä. Widgetit tukevat tuttuja AJAX- ja Flash Lite -teknologioita. Näin voit hyödyntää web-kehitysosaamistasi ja tehdä nopeasti näyttäviä mobiilipalveluja. Katso vinkkejä kehittäjäblogista: http://blogs.msdn.com/windowsmobile/.

Syksyllä avautuva Windows Marketplace for Mobile tarjoaa suomalaisillekin mobiilikehittäjille jakelukanavan Suomen lisäksi 28 maahan sekä tulovirran myydyistä sovelluksista. Marketplace avautuu heinäkuun aikana suomalaisille kehittäjille, mutta jo nyt englantilaisella kielialueella toimivat kehittäjät pääsevät rekisteröitymään palveluun. Marketplace tulee olemaan esiasennettuna kaikkiin Windows Mobile 6.5 -puhelimiin.

Mikäli sinulla on olemassa olevia Windows Mobile -sovelluksia, niin rekisteröidy palveluun ja nauti ensimmäisten kehittäjien saamasta huomiosta. Ja jos sovelluksesi toimivat jollakin muulla alustalla, niin nyt kannattaa portata ne myös Windows Mobilelle maailmanlaajuiseen jakoon. Lisätietoja kehittäjille: http://developer.windowsmobile.com.

Windows Mobile -kilpailu Assembly Summer 2009 -tapahtumassa
Microsoft järjestää yhdessä Samsungin kanssa elokuussa pidettävään Assembly Summer -tapahtumaan osallistuville kehittäjille Windows Mobile -kilpailun. Parhaille Windows Mobilen päällä pyöriville kilpailutöille on luvassa lisäpalkintoina sekä rahaa että mm. Marketplace -kortteja.

Kilpailun säännöt ja lisätietoa

Mobiiliterveisin

Vesa-Matti Paananen

vesku@microsoft.com
Katso www.windowsmobile.fi - Seuraa blogiani mobiilimaailmasta ja muustakin

Comments (0)

Skip to main content