Microsoft jälleen assyilla 6 -9.8.


 


Hei! 


Microsoft on  jälleen yksi kesän Assemblyn pääkumppaneista.   Ständillä tulossa paljon eri toimintapisteitä: tule  pelaamaan Metallica GuitarHeroa, koskettelmaan Microsoft Surfacea, testaamaan Windows  seiskaa,  uusia  Windows Mobile älypuhelimia sekä  juttelemaan Microsoftilaisten kanssa.  


 


Ota osaa myös allaoleviin kilpailuihin, mm.  leikkimieliseen ”surkein  seiskarautakisaan” voi ottaa osaa myös Assemblyn ulkopuolella.


Lisätietoja  kisoista  Assembly Summer 2009 Microsoft kisasivuilta


 


 


Surkein seiskarauta - http://seiskamunkki.spaces.live.com/


Uusi Windows 7 on tulossa lokakuussa ja julkaisukandidaattiversiot ovat olleet saatavilla netistä jo hetken ajan. Mielenkiintoista uudessä käyttiksessä on se, että toisin kuin Vista, se pyörii vanhemmissakin koneissa hyvin. Microsoft järkestääkin leikkimielisen "surkein seiskarauta" kisan, jossa etsitään hitainta/vanhinta rautaa, jossa uusi seiska pyörii siten, että sen saa Assembly verkkoon.


 


Windows Mobile kehityskilpailu


Microsoftin Windows Mobile kisassa etsitään parhaita 6.1 alustan päälle tehtyjä mobiilidemoja sekä pelejä. Palkintopotissa on yli 3000 euron arvosta raha- ja tavarapalkintoja, jotka tulevat muiden mahdollisten Assembly palkintojen päälle Real Wild ja pelinkehityskilpailuissa.


 


Jos kehitysympäristö ei ole sinulle tuttu tai laitteistoja ei ole, niin eipä hätää - Microsoft on varautunut lainaamaan tietyn määrän laitteita kesän ajaksi kehittäjille, jotka aikovat osallistua kilpailuun. Katso lisätietoja allaolevasta linkistä.


 


 


Silverlight kilpailu


Viimeiset kaksi vuotta Microsoft on etsinyt Assemblyistä myös parhaita Silverlight demoja Real Wild kisassa. Kilpailu on päällä myös tänä vuonna, parhaat Silverlight 3 ympäristössä pyörivät selaindemot saavat lisäpalkintoja. Uusin silverlight versio on tulossa kesän aikana, joten devaaminen käyntiin - betan voi hakea sillävälillä www.silverlight.net sivustolta.


 


 


Tanja 


 

Comments (0)

Skip to main content