Visual Studio 2010:n uusia ominaisuuksia


Visual Studio 2010 -versio sisältää valtavan määrän uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Web-kehittäjiä kiinnostavat kattava tuki Silverlight-kehitykseen sekä standardien mukainen, suorituskykyinen IntelliSense JavaScript -tuki. Kiinnostava ominaisuus on lisäksi "One Click Deployment" -käyttöönottoratkaisu, jolla tiedostot ja asetukset siirtyvät vaivattomasti kehityskoneesta tuotantoon.


 


Pilviratkaisujen kehittäjille Visual Studio 2010 tarjoaa työkalut, joilla kehität, buildaat, debuggaat ja otat käyttöön sovellukset Windows Azure - pilvialustalle vaivattomasti. Ohjelmistojen elinkaarenhallintaa helpottamaan 2010 tarjoaa kattavat arkkitehdin työkalut, testaajalle ja testausorganisaatiolle tuodaan uusia, pysähdyttäviä ominaisuuksia, ja paljon muuta.IMG:nuoli


IMG:nuoli


IMG:nuoli


IMG:nuoli


Matti


 

Comments (1)

Skip to main content