Windows 7 jo vapuksi


Hei,


TechNet sekä MSDN  -palveluiden tilajaat pääsevät latailemaan Windows 7:n release candidate -versiota jo ennen vappua, huhtikuun 30. päivästä lähtien. Lisätietoja voit lukea  Window 7 team blogista täältä.


Jos haluat pysyä ajantasalla mitä Microsoftin seiskamaailmassa tapahtuu - kannattaa tilata  kaksi kertaa kuussa lähtevä  MSDN-uutiskirje. Varmista siis että  saat suomenkieliset, kehittäjille  suunnatut  tiedotteet kensimmäisten joukossa.  MSDN-uutiskirjeen voit tilata  täältä


Käyhän katsomassa Microsoft Myytinmurskaajien hauskat seiskapätkät:


Myytti: Windows on resurssisyöppö. Myytinmurskaajat selvittävät kuinka monta sovellusta Windows 7 voi pyörittää yhtäaikaa erilaisissa konekokoonpanoissa.


Myytti: IE8 on hidas selain. Myytin murskaajat selvittävät Internet Explorer 8 -selaimen suoritus kykyä kilpailijoitaan vastaan


Myytti: Windows 7 ja vanhat laitteet eivät sovi yhteen.Myytinmurskaajat testaavat, kuinka Windows 7 toimii hieman vanhemmissa tietokoneissa. Lisäksi kokeillaan, miten antiikkinen tulostin saadaan asennettua niihin.


 Lisää aiheista:    vaihde7.spaces.live.com


Ja MSDN-palveluista lisätietoja täältä:  http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/default.aspx 


 Vapputerveisin,  


Tanja  


 

Skip to main content