vaatimukset liiketoiminnasta testaukseen – Visual Studio Team System 2008


 
Hei, 


Lisää  kiinnostavia tapahtumia talvelle.  Tervetuloa Microsoftin ja  CodeBakersin  tarjoamalle aamukahville ja kuulemaan lisää  Visual Studio Team Systemistä (VSTS) tiistaina 3 helmikuuta klo  8:00 - 11:30  Helsingin keskustaan Pääpostin auditorioon. 


Ohjattu vaatimustenhallintaprosessi luo pohjan onnistuneelle ICT-projektille. Hyvin toteutetusta vaatimustenhallinnasta hyötyvät sekä järjestelmän tilaaja ja että toimittaja. Tilaaja hyötyy läpinäkyvyydestä jossa hän pystyy seuraamaan esimerkiksi liiketoimintavaatimusten toteutumista. Toimittavan osapuolen toteuttama työ on helpommin organisoitavissa ja hyötyy selkeistä vaatimuksista, joiden perusteella projekti on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti.

Projektissa on voitava selkeästi jäljittää liiketoimintavaatimukset niistä toteutettuihin toiminnallisuuksiin ja testattuihin kokonaisuuksiin. Tärkeää on myös huomioida muutostenhallinnan ja ristiriitaisten vaatimusten tuomat haasteet ja vaikutukset projektin toteutukseen ja testaukseen. Hyvin toteutettu vaatimustenhallintaprojekti luo yhteisiä kustannushyötyjä projektissa toimiville osapuolille. Kustannussäästöjä syntyy koska projektia on helpompi hallita ja sen toteuttamia osa-kokonaisuuksia on mahdollista seurata muutoksenhallinnan keinoin.

Tule testaamaan vaatimuksesi aamukahville!


Lisätietoja ja agenda täältä   


Tanja  ja Matti 


 

Comments (0)

Skip to main content