Microsoftilta merkittävää tukea nuorille ohjelmistoyrityksille


Suomi mukana kansainvälisen BizSpark-ohjelman julkistuksen ensimmäisessä aallossa


Microsoftilta merkittävää tukea nuorille ohjelmistoyrityksille


 


Microsoftin BizSpark-ohjelma tarjoaa nuorille ohjelmistoyrityksille ja ohjelmistoon perustuville palveluyrityksille teknologioiden ja työkalujen lisäksi maailmanlaajuista verkottumista rahoittajiin, hautomoihin, järjestöihin ja muihin aloitteleviin yrityksiin.


 


Microsoft on mukana monella tavalla tasoittamassa ja tukemassa nuorten ohjelmistoyritysten tietä menestykseen. Tuorein hanke, BizSpark, tarjoaa teknologia-, työkalu- ja verkottumisapua lupaaville uusille ohjelmistoyrityksille. Suomessa ohjelma toteutetaan läheisessä yhteistyössä muiden innovaatioyhteisöjen jäsenten, kuten Veraventure Oy:n, Ohjelmistoyrittäjät ry:n ja Technopolis Ventures Oy:n ja Venture Cupin, kanssa.


 


Vaikka BizSparkin tarjoamat edut ovat Microsoftin aiempia ohjelmia kokonaisvaltaisemmat, on osallistumiskynnys haluttu pitää mahdollisimman matalana, eikä mukaan tulevilta yrityksiltä esimerkiksi peritä osallistumismaksua. Ohjelma tarjoaa kattavat ohjelmistoedut, tukea ja kansainvälistä näkyvyyttä. Ohjelmaan haku on käynnissä. Mukaan pääsee ohjelmistotuotetta tai palvelua kehittävä yritys, joka on alle 3 vuotta vanha, jonka liikevaihto on alle 1M$ (noin 750 000€) ja joka on yksityisessä omistuksessa.


Lue lisää:


www.microsoft.fi/bizspark


 


Skip to main content