Tukea uuden teknologian soveltamiseen


Metro Early Adopter Program -ohjelma on tarkoitettu yritysasiakkaille, integraattoreille ja ohjelmistotaloille, jotka haluavat tukea Microsoftin uusien teknologioiden soveltamiseen. Metro-ohjelma edellyttää että teknologian soveltamisesta voidaan laatia julkinen referenssi. Tukimateriaalin lisäksi ohjelman kautta saa teknologia-alueesta riippuen koulutusta (verkossa tai luokkamuotoisesti) ja ongelmanratkaisutukea.

Jos haluat ohjelmaan, ota yhteyttä Pasi Mäkiseen (yritysasiakkaat, integraattorit) tai Juhani Vuorioon (ohjelmistotalot). Yhteystietomme löydät Microsoft Suomi Developer & Platform -ryhmän sivulta.

Metro-ohjelman portaalin kautta on tarjolla koulutusta ja sisältöä niin käyttöliittymä ja työasemateknologioista (AJAX, IE8, Silverlight, Windows 7, Windows Mobile, WPF), palvelinteknologioista (Hyper-V, Windows HPC Server 2008, Windows Server 2008 R2), verkkopalveluista (Windows Azure, .NET Services, SQL Services) kuin työkaluista ja kehikoista (.NET 4.0, Visual Studio 2010). Tarkempia esimerkkejä Metro-portaalin sisällöstä löydät blogisivulta: http://blogs.msdn.com/pasim/archive/2008/11/17/oletko-etulinjan-kehitt-j.aspx.

Pasi

Comments (0)

Skip to main content