Call for presentations: TechDays09


Järjestämme 5-6 maaliskuuta 2009 seminaarin ja joukon workshoppeja suomalaisille kehittäjille. Kumpanakin päivänä pidämme kaksi seminaariosiota ja muutaman koko päivän workshopin.Etsimme kehittäjiä kiinnostavia esintyjiä ja mielenkiintoisia aiheita. Kahden päivän teemoihin kuuluvat seuraavat osiot:


Experience Layer:
Mitä eri käyttöliittymäteknologiat tarjoavat kehittäjille ja käyttäjille. Millainen on hyvä liiketoimintasovelluksen käyttöliittymä, miten ratkaistaan selainpohjaisten sovellusten käytettävyys. Teknologioita, joista haluamme tarjota kehittäjille esityksiä ovat: IE8, Silverlight, WPF, ASP.NET, XNA, Win32, WinForms


Enterprise Layer:
Miten tehdään joustavia, skaalautuvia ja turvallisia sovelluksia palvelinteknologioilla: IIS, WF, WCF, SQL Server, BizTalk Server, Windows Server 2008


Cloud Layer:
Onko pilvipalveluista mitään iloa meille? Miten laajennan sovellukseni isoille käyttäjäjoukolla vaarantamatta olemassaolevien käyttäjien palveluja. Tämän osion teknologioihin kuuluvat Windows Azure, Live Services, Data Services, hajautetut arkkitehturit, sekä pohdinta pilvipalveluiden tulevaisuudesta.


Sweat Layer (Tools):
Miten parannan tiimini tehokkuutta työkaluilla ja prosesseilla tappamatta luovuutta? Miten varmistan sovelluskehitysprojektien läpinäkyvyyden ja ennustettavuden. Miten tuotan lokalisoitavia sovelluksia. Miten laajennan kehitysympäristöäni tukemaan uusia haasteita. Tämän osion teknologioihin kuuluu: VSTS, TFS, Oslo, kehitysprosessit, testausmenetelmät, kielet ja muut työkalut.


Jos sinulla on aihe, jonka haluat jakaa muille kehittäjille, niin kerro siitä meille. Odotamme vastaustasi koko marraskuun ajan.


terveisin,


Juhani Vuorio                                   
juhaniv(MIUKUMAUKU)microsoft.com                  
ISV Evangelist
+358505727617


Pasi Mäkinen
pasim(MIUKUMAUKU)microsoft.com
Architect Evangelist
+358407391417

Skip to main content