Silverlight 2 valaisee syksyn


 Lokakuun puolessa välissä lanseerattu Silverlight 2 on kattava ja tehokas teknologia, jolla luodaan ja jaellaan sovelluksia ja rikasta mediaa Web-selaimella.


 


Silverlight 2 tarjoaa vankan kokoelman uusia ominaisuuksia ja työkaluja, joilla luovien suunnittelijoiden ja ohjelmistokehittäjien välinen yhteistyö helpottuu kun luodaan käyttäjäystävällisiä sovelluksia. Poimintoina uusista ominaisuuksista voisi mainita valmiit käyttöliittymäkontrollit (DataGrid, ListBox, Slider, jne), DeepZoom-teknologia huikeisiin kokemuksiin korkearesoluutioisten kuvien parissa, laajennettu .NET Framework -ohjelmointikielivalikoima (Visual Basic, C#, JavaScript, IronPython, IronRuby).


 


Silverlight leviää maailmanlaajuisesti vauhdilla loppuasiakaskuntaan. Kesän 2008 aikana NBC (NBCOlympics.com) välitti tunnelmia ja tapahtumia Pekingin olympialaisista Silverlightin avulla. Kaiken kaikkiaan 50 miljoonaa katsojaa katsoi 600 miljoonaa minuuttia videokuvaa ja vieraili 1,3 miljardilla sivulla. Tämän lisäksi mediayhtiöt Ranskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Italiassa välittivät olympialaistunnelmia Silverlightilla.


 


WebDay-tapahtuma Helsingissä kokosi yli 500 ohjelmistokehittäjää ja luovaa suunnittelijaa kuulemaan Silverlight 2:n uusista ominaisuuksista ja näkemään Visual Studiolla ja Expression Studiolla tehtyjä käytännön toteutuksia. Tapahtuman esitykset tallennettiin, Silverlight-tallenteet ovat katsottavissa Codezonessa.


 


Lue lisää ja lataa Silverlight 2 -kehitykseen tarvittavat Expression Studio ja Visual Studio työkalut Silverlight.net -sivustolta!


 


Matti

Comments (1)

Skip to main content