Ainutlaatuinen Windows Embedded Tour 2008 seminaari Espoossa marraskuussa.


Nykyään kuka tahansa voi olla sulautettujen– ja robotiikka -ratkaisujen toteuttaja!


Tervetuloa  Windows Embedded Tour 2008 –seminaariin tiistaina 18.11. klo 9:00 – 14:30 Teknilliseen korkeakouluun, Espoon Otaniemeen.


Sulautettujen- ja robotiikkasovellusten yleistyessä niin teollisuudessa kuin oppilaitosten tutkimus- ja opetustoiminnassa - Windows Embedded European Tour 2008 -seminaari on jotakin, jota EI kannatta ohittaa.


Tapahtuma on suunnattu kaikille tämän päivän sulautetun- ja robotiikkaohjelmoinnin mahdollisuuksista kiinnostuneille joko teollisuudessa tai tutkimus/opetusrintamalla.


Tässä ainutlaatuisessa, englanninkielisessä seminaarissa osallistujat saavat huippuosaajien avustuksella annoksen viimeisintä tietoutta teollisuudessa käytettävistä sulautettujen ja robotiikkasovellusten innovaatioista ja mahdollisuuksista.  Sulautettuja  ratkaisuja löytyy myös läheltä;   autoista, henkilökohtaisista navigaattoreista, musiikkisoittimista  ja  jopa set-top box:eista kotoa.


Seminaari antaa kuulijoille myös  mielenkiintoisen mahdollisuuden ymmärtää, miten sulautettujen sovellusten toteutukset ovat nykyään huomattavasti helpompia toteuttaa kun asioihin päästään  helposti kiinni ja ympäristöt on hallittuja.


Seminaari käsittelee Microsoft® .NET Micro Framework:ia, Microsoft® Robotics Developer Studio 2008:ta sekä opetuksen ja teollisuuden mahdollisuuksia nykyisessä ja tulevissa opetus- ja teollisuusympäristöissä.


Seminaari on maksuton mutta vaatii  ennakkorekisteröitymisen. Paikkoja on rajoitetusti joten ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti  11.11. mennessä.  Huomioithan että  seminaari on  englanninkielinen. 


Ilmoittaudu täällä!


 Tervetuloa,


 Tanja

Comments (0)

Skip to main content