WebDay -seminaarin tallenteet ladattavissa


Helsingin Kinopalatsissa kävi  16.10. kova huiske kun reilu  450 vierasta osallistui tapahtuman kahteen eri  asiakokonaisuuteen. WebDay for Developers -osiossa käytiin koko päivän seminaarissa lE8, ASP.NETiä sekä  Silverlightia kahden eri toteutetun sovelluksen kautta. 


WebDay  for  creatives -sessio  kokosi puolenpäivän seminaariin salin täydeltä kuulemaan sekä ulkomaisia  "tähtipuhujiamme" Joe Fletcheriä Microsoftin Surfacetiimistä  sekä Nicke Bergströmiä ruotsalaisesta  FarFar -mainostoimistosta. Myös Suomalaiset puhujamme toivat hyviä näkökulmia kehittäjän ja  luovan ammattilaisen yhteistyöstä ja miten Microsoftin työkaluilla voidaan tätä yhteistyötä helpottaa. 


 Kaikki seminaaritallenteet löytyvät  Codezone -portaalista:


http://www.codezone.fi/webday2008.Codezone


Aurinkoisin syysterveisin,


Tanja

Comments (0)

Skip to main content