TechNet TV tiistaina, 14.10. klo 9:00 – 12:00. Tervetuloa suoraan lähetykseen tutustumaan Internet Explorer 8:aan


Tervetuloa suoraan lähetykseen tutustumaan Internet Explorer 8:aan


 


Ilmoittaudu mukaan


Uusi versio Internet Explorerista on tulossa. Internet Explorer 8 ei ole vain versiopäivitys vaan uusi selain, jonka lähin yhteys edeltäjiinsä on nimi. Tästä syystä jos webbisurffailu on sinulle tärkeää, kutsumme sinut mukaan 14.10 kello 9-12 pidettävään TechNet TV Live -lähetykseen, jossa kerromme yksityiskohtaisesti uudesta selaimesta. Mukaan pääset tästä.


 


Internetin käyttäjänä löydät uudesta Internet Explorerista lukuisia yksityiskohtia, jotka tekevät selaimen päivittäisestä käytöstä aiempaa vaivattomampaa. Uusi osoitekenttä historiatoimintoineen laukaisee sinut liikkeelle helpommin, parannettu Zoom -toiminto on herkkua modernien Ultra Mobile PC -koneiden käyttäjille, välilehtien ryhmittely tapahtuu aiempaa älykkäämmin ja värikkäämmin, suosikkien ja historian hallinta on helpompaa, haku sivun sisällä on uusittu kokonaan ja jopa Back -toimintoa on parannettu.


 


Ja nämä vasta joinain esimerkkeinä uudistuksista. Tämän lisäksi selaimen arkkitehtuuri on uusittu kokonaan, jokainen välilehti on oma prosessinsa ja tietoturvarajansa, JavaScript -suorituskykyä on parannettu (AJAX..) ja renderöintimoottori on uusittu tukemaan moderneja Internet -standardeja.


 


Käytettävyyden parannukset on viimeistelty pikakiihdyttimillä ja verkkoviipaleilla sekä näpäkällä RSS -lukimella. Internet Explorerin käyttäjien yksityisyyttä ja turvallisuutta on ajateltu niin selaimen arkkitehtuurissa, oletusasetuksissa kuin käyttäjälle tarjolla olevassa erityisessä yksityisyystilassa.


 


Päivän aikana kerromme lisäksi miten Suomi on ollut erityisasemassa IE8:n testauksessa, miten IE:tä on testattu ja mitä löydetty. Kerromme myös standardeista, yksityisyydestä sekä IE8 käyttöönotosta ja keskitetystä hallinnasta.


 


Puhumassa Kimmo Bergius, Patrick Dormischian, Jukka Veräväinen ja Janne Pohjala. Osallistumalla suoraan lähetykseen voit kertoa mielipiteesi ja tehdä kysymyksiä esittäjille.


 


Katso esimakua joistain asioista, joita tulemme lähetyksen aikana käsittelemään tarkemmin ja teknisesti yksityiskohtaisemmin tästä.


 


Ilmoittaudu mukaan


 


 Tanja

Skip to main content