Expression Studio 2 – uusi versio luovien ammattilaisten työkaluperheestä


Yhä enenevässä määrin ohjelmistojen ja ohjelmistoratkaisujen kilpailukyky ja kilpailuetu tulee määräytymään käyttäjän kokeman - siis käyttäjän tunteman ja tuntemusten perusteella. Toiminnallisuus, suorituskyky ja laatu ovat edelleen tärkeitä ja kriittisiä ominaisuuksia, mutta kilpailuetua ja erottautumisetua markkinoilla, lisäarvoa asiakkaalle ja omaa markkina-asemaa on mahdollista parantaa toteuttamalla ratkaisuja, jotka ovat intuitiivisia ja ilahduttavia käyttää.


 


Microsoft on useamman vuoden ajan panostanut ratkaisuihin, joiden pohjana on luovien ammattilaisten ja ohjelmistokehittäjien työkalujen yhteensopivuus. Expression Studio ja Visual Studio käyttävät yhteistä tiedosto- ja projektimallia mahdollistaen luovien ammattilaisten ja ohjelmistokehittäjien saumattoman yhteistyön.


 


Expression Studio 2 on uusi versio työkaluperheestä, johon on vanhojen jäsenten (Expression Web, Expression Blend, Expression Desing, Expression Media, Expression Encoder) parannusten lisäksi tullut uusi tuote - Expression Professional Subscription. Tämä tilaustuote tarjoaa luovalle ammattilaiselle kokonaispaketin, kun luodaan ilahduttavia kokemuksia Microsoft-alustan käyttäjälle. Expression Professional Subscrition tuote sisältää seuraavat tuotteet ylläpitoineen:
  •   Expression Studio 2


  •   Visual Studio 2008 Standard


  •   Windows Vista Business


  •   Windows XP SP2


  •   Microsoft Office Standard


  •   Visio Professional


  •   Virtualized Server Environments


  •   Virtual PC (for use with Virtualized Environments)


  •   Parallels Desktop for Mac (3rd party application to run Windows OS on Apple hardware concurrent with OSX)

Lue Expression Studio 2:n uusista ominaisuuksista ja Expression Professional Subscriptionista lisää www.microsoft.fi/expression -sivulta!


 


Matti 


 

Skip to main content