Lomamuistot talteen hauskasti ja näyttävästi


Alla hauskoja  vinkkejä  lomasuunnitelmien tekoon sekä arvokkaiden kesämuistojen tallentamiseen näyttävästi. 


 


Live lomalla – miten hyödynnät palveluita mökiltä ja matkoilta?


Pasi Mäkinen  kertoo parhaat vinkit kuinka voi valmistella lomamatkansa käymällä paikan päällä jo ennalta, laittaa lomakuvat turvaan, laittaa niitä muille katsottavaksi tai tehdä kolmiulotteisen matkatarinan reissusta johon voi yhdistää omat kuvat paikan päältä. Lisäksi aimo annos vinkkejä miten palveluta voi hyödyntää mökillä, matkoilla, kotona ja kaupungilla. Live Spaces, Photo Gallery, Maps, Virtual Earth ja Skydrive.


http://www.itpro.fi/tallenteet/itpro/winpros/risteily2008/4/


 


 Mitkä ovat ensi vuonna netin mielenkiintoisimmat jutut?


Jukka Wallasvaara kertoo mitkä tulevat olemaan seuraavan sukupolven ohjelmistot ja palvelut jotka muuttavat verkossa surffailua tulevaisuudessa, tarjoavat uusia kokemuksia ja elämyksiä. Tutustumme myös tapaan katsoa valokuvista luotuja kolmiulotteisia matkailukokemuksia Photosynthillä ja muihin uusimpiin tulossa oleviin tekniikoihin, kuten Deep zoom ja World Wide Telescope


http://www.itpro.fi/tallenteet/itpro/winpros/risteily2008/7/


 


Tanja

Comments (0)

Skip to main content