Suomalaisopiskelijat kisaavat teknologiakilpailu Imagine Cupin finaalipaikasta Pariisiin


Suomalaisopiskelijat kisaavat teknologiakilpailu Imagine Cupin finaalipaikasta Pariisiin
Kilpailu rakentuu tänä vuonna ympäristön ja kestävän kehityksen tukemiselle teknologian avulla, teemana "Imagine a world where technology enables a sustainable environment". Suomen kilpailijat osallistuvat yhdeksästä eri kilpailukategoriasta Software Design- eli ohjelmistosuunnittelun kategoriaan. Imagine Cup järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa. Viime vuonna kilpailuun osallistui yli 130 000 opiskelijaa 100 maasta.

Tervetuloa seuraamaan kansainvälisen teknologiakilpailu Imagine Cupin Suomen loppukilpailua tiistaina 13.5.2008 verkon kautta Live Meeting -lähetyksenä klo 12:55 alkaen!


 


Tanja

Skip to main content