Ohjelmistotuotannon haasteet


Ohjelmistoprojekteista alle 30% onnistuu tavoitteiden mukaisesti  (Extreme Chaos, Standish Group, 2004). Miten varmistat oman onnistumisesi?


 


Ohjelmistotuotanto on haastavaa - meille kaikille on tuttua kilpailukyvyn ja joustavuuden tuomat paineet. Projektien onnistumisen riskiä kasvattavat myös muuttuvat vaatimukset, tiukat aikataulut, hajanaiset tiimit, sekä heikko ennustettavuus. Ohjelmistojen elinkaarenhallinnalla tarkoitetaan menetelmiä ja työkaluja, joilla parannetaan ohjelmistoprojektien onnistumista, parannetaan ratkaisujen elinikästä laatua ja helpotetaan käyttöönottoa ja operointia.


 


Miten tähän haasteeseen voidaan vastata uuden sukupolven menetelmillä ja kuinka ohjelmistotuotannon hallintaa voidaan parantaa Visual Studio Team System:in avulla. Vieraile www.microsoft.fi/alm -sivustolla, katso tallenteita ja osallistu seminaareihin, joissa asiantuntijat kertovat ohjelmistoelinkaarenhallinan ratkaisuista ja kokemuksista Visual Studio Team System:in avulla.


 


-Matti

Skip to main content