Kaikki mitä sovelluskehittäjän tulee tietää Visual Studio 2008:sta


Visual Studio 2008 tuoteperhe lähestyy kaupallista lanseeraustaan, joten sovelluskehittäjien on nyt aika tutustua mitä uutta Visual Studio 2008 tuo mukanaan. Kutsumme sinut lämpimästi tervetulleeksi Visual Studio 2008 seminaariin ti 27.11.2007 klo 8:30 - 17:00 Marina Congress Centeriin, Helsinkiin. Tilaisuuden sisältö on teknistä ja suunnattu sovelluskehityksen ammattilaisille.

Seminaarissa kuulet kaiken mitä sovelluskehittäjän tulee tietää Visual Studio 2008:sta - tutustumme Visual Studio 2008 tuoteperheeseen, sovelluksen arkkitehtuuriin WF ja WCF -suunnittelun näkökulmasta, sovellustestaukseen, uuteen tarjontaan ASP.NET kehittäjille, koodin analysointiin, sekä Windows kehityksen suuntaviivoihin. Tilaisuuden lopuksi vietämme cocktail tilaisuutta pikkujoulun merkeissä. Puhujina tässä seminaarissa toimivat Ahti Haukilehto (Microsoft Regional Director) ja Tuukka Salonen (FC Sovelto Oyj).

Tutustu agendaan ja ilmoittaudu mukaan jo tänään: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032357313&culture=fi-FI.


Tavataan Marinassa 27.11. - Sanna 

Comments (0)

Skip to main content