Ohjelmistokehityksen kannattavuuden tehostaminen -seminaari 31.10.2007


Jos vastuullasi on yrityksenne sovelluskehitysprojektien kannattavuus ja valvot liiketoiminnan näkökulmasta ohjelmistotuotantonne onnistumista, niin tule mukaan tähän aamupäivän seminaariin kuulemaan kuinka projektien hallintaa voidaan parantaa Visual Studio Team System avulla. Jos et itse vastaa näistä asioista yrityksessänne, niin lähetä vinkkiä asiasta vastaavalle kollegallesi - vaikutukset projektin onnistumisesta näkyvät varmasti sinullekin asti.


Kalastajatorpalla tavataan, Sanna


------------------------------- 


Ohjelmistokehityksen kannattavuuden tehostaminen


Ke 31.10.2007, klo 8:30 - 12:45, Kalastajatorppa, Helsinki



Ohjelmistoprojekteista alle 30% onnistuu tavoitteiden mukaisesti*


 


Miten varmistat oman onnistumisesi?


 


Ohjelmistotuotanto on haastavaa — meille kaikille on tuttua kilpailukyvyn ja joustavuuden tuomat paineet. Projektien onnistumisen riskiä kasvattavat myös muuttuvat vaatimukset, tiukat aikataulut, hajanaiset tiimit, sekä heikko ennustettavuus.


 


Tule kuulemaan liiketoiminnan näkökulmasta, miten tähän haasteeseen voidaan vastata uuden sukupolven menetelmillä ja kuinka ohjelmistotuotantonne hallintaa voidaan parantaa Visual Studio Team System:in avulla.  


 


Kutsumme sinut lämpimästi tervetulleeksi Ohjelmistokehityksen kannattavuuden tehostaminen -seminaariin keskiviikkona 31.10.2007, klo 8.30—12.45, Kalastajatorpalle, Helsinkiin.


 


Tilaisuudessa tutustutaan käytännön kokemusten kautta millaisia haasteita nykypäivän ohjelmistotuotannossa kohdataan ja miten niitä voidaan kustannustehokkaasti hallita.


 


Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  


Agenda ja ilmoittautumiset: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032354264&culture=fi-FI.


 

Skip to main content