Expression European Designer Tour saapuu Helsinkiin 20.11.2007


Ennakkotietona Blogimme lukijoille kerrottakoon, että Eurooppa kiertävä Expression Designer Tour jalkautuu Helsinkiin tiistaina 20.11.2007. Tapahtuman ilmoittautumissivu on juuri avattu, mainonta aloitetaan myöhemmin tällä viikolla. Jos suunnittelupuoli on sinun toimialaasi, varmista paikkasi ensimmäisten joukossa - tai vinkkaa tilaisuudesta designer tuttavallesi.


 


Tavataan Mediakeskus Lumessa,


Sanna 


---------------------------


 


Expression European Designer Tour


Tiistaina 20.11.2007, klo 8:30 – 12:30


Mediakeskus Lume, Taideteollinen Korkeakoulu, Hämeentie 135 C, Helsinki


 


Digitaalisen suunnittelun suunta 


Tule tutustumaan digitaalisen suunnittelun tulevaisuuteen Microsoftin johdolla


Oletko kiinnostunut tulevaisuuden digitaalisen suunnittelun trendeistä? Haluatko laajentaa Expression-osaamistasi? Ympäri Eurooppaa kiertävä Expression European Designer Tour jalkautuu Helsinkiin tiistaina 20.11.2007 klo 8:30 – 12:30 Mediakeskus Lumessa tarjoten tietoa Microsoftin designer-työkaluista. Tule kuulemaan Microsoftin asiantuntijoilta kuinka tärkeässä roolissa designerit ovat tulevaisuuden käyttäjäkokemusten luonnissa ja kuinka sinä voit vaikuttaa digitaalisen suunnittelun tulevaisuuteen.


Seminaarin sisältö on suunniteltu erityisesti designereille – olitpa sitten suunnittelualan kivenkova ammattilainen tai vielä opiskelemassa alaa. Luennoitsijat tässä puolen päivän seminaarissa ovat kansainvälisiä, joten esityskielenä on englanti. Tilaisuuden viimeisenä esityksenä kuullaan paikallista koulutuskumppanimme FC Sovelto Oyj:tä suomen kielellä.


Agenda ja ilmoittautumiset: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032355440&culture=fi-FI.

Skip to main content