Tervetuloa seuraamaan Suomen Microsoftin kehittäjätiimin blogia!


Me, eli Suomen Microsoftin kehittäjä- ja alustayksikkö, tuemme paikallisia sovelluskehittäjiä, arkkitehteja, käyttöliittymäsuunnittelijoita, yliopistoja ja kumppaneita Microsoftin teknologioiden ja sovellusalustojen käytössä. Jotta pystymme pitämään sinut entistä paremmin ajan tasalla teknologia ja tuotepäivityksistä, saatavilla olevista resursseista, paikallisista tapahtumista ja taltioinneista, sekä muista sovelluskehityskentän kuulumisista, ylläpidämme tästä päivästä lähtien tällä sivustolla tiimimme blogia.


Alla on aakkostetussa esittelyssä tämän blogisivuston ylläpitäjät. Olet tervetullut lähettämään meille toivomuksia ja palautetta blogimme kautta, tai ottamaan meihin yhteyttä suoraan sähköpostin välityksellä.


·         Iikka Paavolainen, Developer Solution Specialist, toimii kehitystuoteratkaisujen asiantuntijana suomalaisille yrityksille. Yhteyttä Iikkaan saat osoitteella: v-iikkap(at)microsoft.com.


·         Juhani Vuorio, ISV Developer Evangelist, auttaa suomalaisia ohjelmistotaloja ymmärtämään Microsoftin teknologiaa - nykyisyyttä ja tulevaisuutta oman sovelluksensa kannalta. Juhaniin saa yhteyttä osoitteella: juhani.vuorio(at)microsoft.com.


·         Jukka Wallasvaara, Academic / Enthusiast Evangelist, hoitaa yhteistyötä sekä opiskelijoiden että oppilaitosten kanssa. Sovelluskehityspuolen lisäksi Jukka tietää myös tuoreimmat ja tulevat trendit pelien, palvelujen ja laitteiden ympärillä. Jukan yhteystiedot: jukka.wallasvaara(at)microsoft.com.


·         Matti Antila, Product Manager / Product Marketing Manager, vastaa Visual Studio ja Expression Studio tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, sekä myyntikanavien ja kehittäjien koulutuksesta näiden tuotteiden osalta. Matin tavoittaa osoitteesta: matti.antila(at)microsoft.com.


·         Pasi Mäkinen, Architect Evangelist , auttaa suomalaisten yritysten ja järjestelmäintegraattoreiden teknisiä päätöksentekijöitä ja arkkitehteja soveltamaan Microsoftin teknologiaa liiketoimintalähtöisen palveluarkkitehtuurin rakentamisessa. Pasiin saa yhteyttä osoitteella: pasim(at)microsoft.com.


·         Sanna Kekäläinen, Audience Marketing Manager, toimii sekä kehittäjä- että IT-ammattilaisyleisön markkinointivastaavana, huolehtien paikallisista tapahtumista, kohdeyleisölle suunnatusta viestinnästä ja erilaisista kampanjoista. Sannalle voi lähettää viestiä osoitteella: sanna.kekalainen(at)microsoft.com.


Tiimimme toimittaa myös kaksi kertaa kuussa sähköpostilla ilmestyvää MSDN Flash –uutiskirjettä. Kirjoitamme uutiskirjeeseen suomenkielisen pääkirjoituksen ja tapahtumat & ajankohtaista artikkelin, näiden lisäksi omaan uutiskirjeeseen voi tilata haluamansa englanninkieliset uutisotsikot. Uutiskirjeen voi tilata osoitteessa: www.microsoft.fi/subscribe.


Pirteää alkusyksyä,


Kehittäjä- ja alustayksikkö, Microsoft Oy

Skip to main content