INDEED Hackathon 2013


Indeed_logo_raya

Есента дойде с пълна сила и вече не можем да се събираме под открито небе, така че е време да намерим начини да се забавляваме на закрито. За да ви улесним, ние вече измислихме един повод да се срещнем – новият ни хакатон. Както винаги подготвяме едно страхотно събитие, което ще включва нови знания и контакти, интересни идеи, много редове код, (надяваме се) малко бъгове и разбира се няколко награди, които ще ви изправят един срещу друг и ще отличат екипа, който победи всички останали.

Кога ще се проведе хакатонът?

Започваме на 1 ноември и ще приключим ден по-късно през вечерта на 2 ноември. Как по-добре да отпразнуваме Деня на народните будители от това да изпием много кафе и да оставим посланието си към бъдещите поколения във формата на приложения?

Какво ще се случи?

  • На 1 ноември сме поканили специален гост – Ondrej Stastny, Premier Field Engineer и Windows 8 експерт в Майкрософт. Той ще ни разкаже повече за новите неща в Windows 8.1 и ще отговори на всички въпроси.
  • През деня на 2 ноември ще имате време да поработите върху приложенията си. Можете да го правите сами или в екип, както ви е по-забавно.
  • На 2 ноември вечерта всеки ще представи приложението (или поне идеята си), ние ще дадем малък подарък на всички членове от екипа, който ни впечатли най-много и след това ще пием по бира, за да се почерпим за добре свършената работа.

Искате да участвате?

Регистрирайте се за събитието, за да ви запазим място и да ви уведомим за логистичните детайли (точен час и място) около хакатона.

Как да се подготвите?

За да участвате пълноценно в събитието трябва да си носите компютър с инсталирани Windows 8 или Windows 8.1 и Visual Studio.

Skip to main content