Gergely Orosz от Skype в България


Skype_logo_small ITleaders_web_header

Как е разработен Skype за Windows 8? Gergely Orosz, един от разработчиците, създали приложението ще ни обясни по време на специалното събитие, което организираме заедно с Академия за ИТ Лидери. Присъединете се към нас в зала Мусала (325) на ФМИ от 17:30 часа на 21 март. Ще поговорим за технологии, ще научим за някои интересни възможности, и най-важното, ще можем да зададем всички въпроси, които ни вълнуват за Skype. А накрая сме подготвили страхотен подарък, който ще дадем на един от посетителите на събитието. Следете всички подробности около събитието във Facebook.

Какво? Building for Success - Developing the Skype for Windows 8 App

Да разработваш приложения с надеждата те да станат супер популярни е вълнуващо. Да разработваш приложение, което милиони хора ще използват всеки ден и ще се превърне в най-сваляното приложение на дадена платформа може да бъде доста стряскащо. В тази презентация ще разкажем как разработихме Skype приложението за Windows 8 и ще поговорим за най-големите (и неочаквани) предизвикателство, с които се сблъскахме в процеса на работа.

Кой? Gergely е разработчик в Skype екипа на Майкрософт, който създава най-новото Skype приложение. Предишният му е опит е свързан с приложения в областта на банкирането, а в свободното си време работи Cocktail Flow, популярно мобилно приложение за бармани.

Skip to main content