Дни на Майкрософт


Надяваме се, че вече сте в трескава подготовка за Коледните и Новогодишните празници, защото и ние ги очакваме с нетърпение. Както традицията повелява, в края на годината всеки прави равносметка за изминалото време и разбира се, планове как да бъде по-успешен и по-усмихнат в бъдещето.

За 11-те години от своето съществуване „Дни на Майкрософт“ се превърна в емблематично събитие за иновации, технологии и платформа за общуване на IT общността в България. Повече от 1000 участника всяка година споделяха заедно с нас вълнението от това да чуеш, видиш и обсъдиш най-актуалните технологии от Майкрософт в световен мащаб. В различните издания на конференцията около 500 лектора, български и чуждестранни специалисти с доказан опит в IT сферата, бяха с нас и разказаха за начина, по който се променя светът и как технологиите влияят на нас и работата ни. А защо не и на начина, по който живеем?! През последните години ние и всички наши партньори, които подкрепяха „Дни на Майкрософт“, създадохме множество успешни контакти и предоставихме възможност за откриване на нови клиенти, съмишленици и таланти. Всички тези успехи се осъществиха благодарение на ентусиазма и положителната енергия на всеки от нас.

Като всеки устойчив проект във времето, „Дни на Майкрософт“ порасна и се промени. Сега ние търсим нови възможности за развитие на ИТ общността в България, които да отговарят на вашите очаквания, споделяни с нас през годините. Очакваме с нетърпение да се видим на останалите събития, които подготвяме за вас през 2013 г. Информация за тях, както и за всички технологични новини от Майкрософт можете да получавате от блога и нашата Facebook страница.

Пожелаваме ви да запазите хоризонтите пред вас и да вземете всичко положително от новата 2013 г.

Весели празници,

Екипът на Майкрософт България

Comments (4)
 1. Жалко! Едно от най-яките събития остава в историята.

  Дано до 2014 всички, от които зависи това събитие и които са спомогнали то да бъде изоставено, си вземат поуката (или евентуално багажа), и 2014-а отново да имаме Дни на Майкрософт 🙁

  Съжалявам за острия коментар, но все си мислех, че е останал поне малко здрав разум. Development екосистемата е това, което направи Майкрософт лидер (тогава, когато беше лидер)! В тези дни на тотално отдръпване точно от Майкрософт технологиите да изоставиш своята development общност, градена с толкова усилия и време… умът ми не го побира.. Но вероятно някъде в нечий Excel някоя кутийка е останала червена 🙁

 2. Radi Atanassov says:

  Еееее много жалко! Тъжни новини за българските MS специалисти. Това беше най-яката конференция в България. Темите и networking-а бяха доста силни.

 3. Наистина е жалко да се прекрати това събитие 🙁

  Тъкмо си мислех, че организацията на събитието през последните 2 години се подобри, защото определено има нужда да си близо до development общността.

  Искам да внеса и една малка поправка – в началото конференцията се казваше "Microsoft Developer Days" и лично съм присъствал на събитието през 2000 г. Това прави 13 издания, за което фаталистите ще намерят обяснение 🙂

 4. Bojo says:

  Много жалко наистина….

Comments are closed.

Skip to main content