SQL Saturday в България


Едно от най-популярните събития за SQL Server в световен мащаб идва и в България. За първи в историята, SQL Saturday ще дойде в София на 29 септември. Конференцията ще разгледа най-актуалните и интересни теми свързани с SQL Server, и е насочена към всички, които искат да споделят своя опит, да чуят интересни практики и да се свържат с колеги в областта на SQL Server администрация, разработване на решения, BI, Windows Azure SQL Database. Участието в събитието е напълно безплатно и можете да се регистрирате още днес на адрес:

http://www.sqlsaturday.com/152/eventhome.aspx

SQL Saturday #152 се провежда с подкрепата на Infragistics, Microsoft Bulgaria, HP, ICB и SQL Master Academy и ще се проведе в офиса на домакините на събитието, Infragistics, на Бул. Симеоновско шосе 110 Б, офисен етаж II, 1700 София, България.

Повече информация за събитието можете да намерите във Facebook и Twitter (#sqlsat152).

----

Какво е SQL Saturday:

- SQL Saturday е конференция на PASS (Professional Association for SQL Server), която се провежда в световен мащаб - www.sqlpass.org , www.sqlsaturday.com;

- Българското събитие е обявено официално на сайта на SQL Saturday: http://www.sqlsaturday.com/152/eventhome.aspx;

- Конференцията се провежда задължително в съботен ден и събира стотици професионалисти работещи в областта на SQL Server;

- Българската конференция щепредложи много интересни презентации от български и чуждестранни лектори ,в няколко основни области:

  • DBA (Database Administration)
  • Database Development
  • BI (Business Intelligence)
  • Windows Azure SQL Database
  • Personal Development
Skip to main content