DevReach 2012 – стани лектор!


Седмото издание на международната конференция за Microsoft разработчици и технологии ще се състои на 4 и 5 октомври в София. Регистрацията вече стартира и до 5 юли всеки може да се възползва от 30% отстъпка от цената.

Сесиите в тазгодишното издание на събитието ще са организирани в 5 паралелни потока:

· Уеб програмиране

· Разработка на приложения за мобилни устройства

· Гъвкави методологии (Agile)

· Софтуерни архитектури

· Облачни технологии

В момента тече и процесът за избор на лектори. До 20 май желаещите да са лектори на събитието, могат да изпратят своите предложения на адрес speak@devreach.com, попълвайки формуляра, който е достъпен на сайта на конференцията.

В миналогодишното си издание, DevReach предложи на разработчиците среща и обмяна на опит с 28 лектора от 9 държави, разположени на 3 континента. Сред тях бяха 12 Microsoft MVPs, 6 регионални директори на Microsoft, 6 INETA лектори, 10 автори на повече от 60 книги, издадени от Microsoft Press, O'Reilly Media, Sams, Que, Wrox, Apress, Packt Publishing, Manning Publications и други.

За тази година организаторите подготвят още повече възможности за активно участие на разработчиците в конференцията, които скоро предстои да обявят.

DevReach е съвместна инициатива на Телерик и Мартин Кулов от Kulov.net. Всеки, който желае да е информиран за новините, свързани с DevReach, може да следи събитието във Facebook, Twitter и LinkedIn

Skip to main content