Отвори регистрацията за DevReach


Шестото издание на DevReach, една от най-големите конференции за разработчици с Майкрософт технологии в България, ще се състои на 17 и 18 октомври 2011 г. в кино „Арена Младост” в София. Регистрацията вече стартира и до 15 септември всички желаещи да присъстват на събитието имат възможност да се възползват от 20% отстъпка от таксата за участие. Актуална информация за конференцията може да се получи на http://www.devreach.com, както и на Facebook страницата и в Twitter.

На 17 октомври събитието ще бъде открито от Скот Ханселман и Джеси Либърти. Скот Ханселман е Principal Program Manager в Майкрософт, популярен лектор и автор на повече от 15 книги в областта на софтуерната разработка с технологии на Майкрософт. Блогът му има над 75 хиляди rss последователи, а в седмичния си подкаст дискутира теми, свързани с ASP.NET и Windows и предлага конкретни практически съвети. Джеси Либърти е Senior Community Program Manager в Майкрософт и водещ на популярната рубрика Yet Another Podcast. Автор е на над 20 книги за .NET технологии и обектно-ориентирано програмиране.

Сред поканените лектори са популярни експерти в Майкрософт технологиите като Тод Англин, Ричард Кембъл, Томислав Бронзин, Тибериу Ковачи, Стивън Форте, Сахил Малик, Емил Стойчев, Ед Мъстърс, Лино Тадрос, Дарон Йондем, Мартин Кулов и др.

Основните сесии са посветени на разработка на мобилни приложения, Silverlight 5, C#, Linq, създаване на приложения с HTML 5 и Javascript – нова перспектива с Windows 8, Behavior Driven Development с Visual Studio 2010 и SpecFlow, SharePoint 2010, визуализация на данни с бизнес приложения и др.

Skip to main content