Partner Event on .NET Framework 3.0


Now that  Microsoft partners and customers can get started with building applications. If you missed your chance to get ready as a developer by not attending which happened last week in Barcelona you can still attend a partner event.


One of our Microsoft partners - - organizes a on November 24th. On the agenda two sessions:Session 1: Windows Presentation Foundation (WPF)


Building next-generation User Interfaces with Windows Presentation Foundation

Windows Presentation Foundation, kortweg WPF, is het nieuwe grafische platform van Microsoft, speciaal ontworpen voor en compleet geïntegreerd in Windows Vista. Als een van de drie pijlers van .NET Framework 3.0 stelt deze nieuwe technologie je als developer in staat om een perfecte mix te krijgen van UI, documenten en media.
Code, code en nog eens code... Dat is waar we in deze zero-slide-presentation voor gaan. Na deze sessie weet je gegarandeerd meer over waar WPF je kan helpen in het creëren van je next-generation application!
       

Speakers: and

Session 2: Windows Communication & Workflow Foundation

Service Oriented Approach in .NET Framework 3.0, WCF en WF

Door middel van Windows Communication Foundation en Windows Workflow Foundation laat het Microsoft .NET Framework 3.0 framework toe om enterprise applications service georiënteerd te ontwikkelen. Hierdoor kunnen applicaties vanuit verschillende technologieën onderling communiceren en hun functionaliteiten als losse services aangesproken worden. Deze services kunnen door een workflow ondersteund worden waarvan het gedrag door externe policies bepaald is.
Deze sessie toont adhv een praktische case vanuit het developers standpunt hoe SOA in .NET Framework 3.0 kan geimplementeerd worden.


Speaker:


The event starts at 15:30 and takes place at . More information on this free partner event can be found at http://www.ordina.be/tabid/260/Default.aspx


Update: A post with some pictures and a couple of links to demo downloads is available from the n-technologies blog.


Comments (0)

Skip to main content