Undskyld Dorthe og Hanne – mine pragtfulde AMM kolleger!


Selvom det var ment i sjov kan jeg godt se, at min formulering var yderst uheldig og helt ved siden af! Det beklager jeg!

Til alle jer der fik læst min blogpost fra i sidste uge – der var en stor fejl i titlen på posten – dog har jeg rettet det, så det passer mere overens med virkligheden. Der stod indtil i formiddags “Min sekretær er taget på ferie…” i titlen på posten, og det er der intet sandhed i – tværtimod!

Hverken Dorthe eller Hanne er min sekretær og det kom til at se helt forkert ud på skrift. (Måske skulle jeg hente kaffe, vand og frugt til dem en hel uge for min dumhed ?, hvad siger i derude ?)


Comments (2)
  1. Brent Eriksen says:

    Jeg ved godt at blogs kan bruges til at give et firma et mere personligt ansigt udadtil, men kunne det ikke tænkes at det var smartere lige at sende en udglattende email til dine kollegaer i stedet for at indrage resten af verden?

    Det virker ganske professionelt sådan at rode rundt i det.

Comments are closed.

Skip to main content