Jeg har bygget min første MVC applikation – Guessaguid.net


Den sidste uges tid har jeg, når jeg har haft lidt tid, udviklet en mindre applikation i ASP.NET MVC.

Jeg har tænkt mig at blogge lidt om hvordan jeg har bygget den, men indtil da vil jeg dele applikationen med dig i håb om, at du vil bruge den.

På Guessaguid.net har du mulighed for at vinde en præmie hvis du kan gætte hvilket guid der gemmer sig bag konkurrencen. Prøv selv 🙂

http://guessaguid.net


Comments (3)
  1. Jeg tror snart du bliver kontaktet af Lotto. Jeg tror gerne de vil have fat i den algoritme der, da der kun er 30 ud af 68.000.000.000.000.000 chance for at vinde. Så hvis vi siger at jeg kan trykke på knappen en gang per sekund, så vil det logisk tage mig 71.827.866 år og 6 måneder at få en bog. 🙂

  2. Garry Trinder says:

    @jesper god idé, jeg sælger den til Lotto 🙂

Comments are closed.

Skip to main content