ASP.NET MVC E-bog på Dansk!!!


Du kan downloade e-bogen som er skrevet af Nis Wilson Nissen, Nikolaj Winnes, Jesper “Deldy” og mig selv, lige her:

http://msdncommunity.dk/media/120070/mvcebogen.pdf

Bogen er helt gratis og må meget gerne redistribueres!

Hvis du har noget at ville tilføje til bogen, kan du sende mig dit bidrag også vil vi sørge for at det vil bliver flettet ind der hvor vi mener det passer.

Enjoy!


Comments (6)
 1. Mads says:

  Genialt initiativ. Men linket virker pt. ikke. 🙁

 2. Garry Trinder says:

  Mads, linket virker fint her!

  Kan du stadig ikke komme på ?

 3. AndersM says:

  Virkelig god gennemgang. Selvom jeg har rodet med asp.net mvc et stykke tid er der en del guldkorn i bogen.

 4. Dan Vestergaard says:

  Rigtig god start på bogen, håber at den fortsætter. God basal forklaring om frameworket. Mange gode tips.

  Jeg har dog et par punkter:

  Det virker ikke, som om der er gjort det store ud af korrekturen. Der er en del stavefejl og til tider ret sparsommelig brug af kommaer efter min mening. Jeg synes, at det er lidt synd, fordi der er stort potentiale i bogen.

  Første kapitel om controllere starter med: "Som du så i kapitlet om Routing,…". Routing kapitlet kommer først senere (endda efter jQuery). Jeg ville nok have foretrukket en lille intro til routing, controllere og views (bare et par linjer) og derefter mere detaljeret in nævnte rækkefølge efterfulgt af HTML helpers og jQuery etc.

  Sidetal ville have været rart.

  Indholdsmæssigt er det rigtigt godt.

  Jeg er dog uenig i begrundelsen til at udelade et kapitel om Model delen. Jeg synes, at der med fordel kunne været givet et par eksempler på nogen modeller.

  Anyway, som sagt håber jeg, at I vil fortsætte med bogen. Jeg vil i hvert fald følge med i udviklingen 🙂

 5. Klaus Jensen says:

  Super initiativ! Den er bookmarket og kommer på mit eget lille personlige "developer education roadmap" 🙂

 6. Søren Højgaard says:

  Super god bog, den bedste "Get started" jeg fandt på nettet. Noget der kunne gøre den lidt bedre, var en indholdsfortegnelse med links til de forskellige emner, Controllere, Views, Models. Desuden starter første kapitel Controllere med "Som du så i kapitlet om routing", hvilket man ikke har læst endnu 😉

Comments are closed.

Skip to main content