IE8 konkurrence – lav en webslice eller en activity


Internet Explorer 8 er lige rundt om hjørnet. Release candidate 1 er allerede på gaden og det er derfor tid til at få testet sine applikationer igennem. Hvis du ikke allerede har downloadet den nye browser, så giver jeg dig nu en god grund til at gøre det.

Jeg blev så henrykt af nogle af de nye features i IE8 at jeg simpelthen hen har valgt at kaste nogle præmier efter dem der kan lave de fedeste tilføjelser.

Der er ingen krav til inden for hvilken kategori du skal lave din Webslice eller Activity, men det giver selvfølgelig plus point at være så kreativ som muligt 🙂

Send mig dit link til din Webslice eller Activity på en email (danielmf@micr....com) inden d. 30 Februar kl. 12:00!

Her er hvad der er på højkant.

mindstorm

Good luck


Comments (14)
 1. AndersM says:

  Begge to printet ud, så skal der arbejdes 🙂

 2. AndersM / Duckie says:

  Sådan!

  Jeg har dedikeret mit arbejde til umbraco (som jo i øvrigt fejrer deres 4.0 "ready for release" i dag)

  Min "indsats" kan ses her:

  http://onlinesystems.dk/demo/

  (som jeg også lige mailer zip’ed)

  Dejlig nemt at sætte sig ind i, det er helt klart noget jeg kommer til at rode _meget_ mere med. De eneste ting jeg hurtigt fandt ud af jeg manglede var javascript og forms i webslices, og lidt større mulighed for at dynamisk at sætte hvilket domæne activities sku kalde. 100 procent ikke muligt pga. sikkerhedshensyn.

  Et stort "NICE" til Microsoft – jeg ved godt nok ikke om i er først med "teknologien", men implementeringen er perfekt.

 3. AndersM says:

  Hvornår kommer der en opdatering vedr. konkurrencen? 🙂

 4. Daniel says:

  Hej Anders

  Tak for dit bud, men desværre kan jeg ikke få din activity til at virke.

 5. AndersM says:

  Hej Daniel

  Hvilken IE version bruger du? Jeg hentede IE8 samme dag som jeg så din konkurrence, det er version 8.0.6001.18372, jeg har lige tjekket og det virker stadigvæk.

  Activitien burde virke bare man højreklikker på en siden (uden markering), hvor man under All Accellerators burde få en "Edit in umbraco"-option. Klikker man på den kommer man bare til en dummy-side, der viser URL’en med siden man kørte accelleratoren fra.

  Hvad med web-slices, virker de?

  Alternativt kan jeg da lave en lille video med det.

  Håber du får det til at virke, min plan var at lave en reel implementering til umbraco én af dagene.

  Hilsen Anders

 6. AndersM says:

  Jeg har lige testet på en Win2003 med IE8RC1, og der virker det uden problemer 🙂

  Hvis du ikke har IE8 RC1 kan jeg godt forestille mig at det ikke virker, de gamle whitepapers til beta1 passer ikke til RC1 mere, og jeg brugte en del (meget) tid på msdn, for at få whitepaper-eksempler til at virke på RC1. Der er åbenbart en del ændringer i syntaxen fra beta1 til RC1!

 7. AndersM says:

  Video af slices og accelleratoren:

  http://www.onlinesystems.dk/demo/demoVideo.avi (ukomprimeret, fylder 46mb)

 8. AndersM says:

  Har du fået testet i IE8 rc1??

 9. AndersM says:

  Jeg er meget utilfreds med, at man lægger et seriøst og velfungerende indlæg ind i din konkurrence, og at man du bagefter bare vælger at ignorere mig fuldstændig?

  Der har åbenbart ikke været nogen vindere, og det kunne tyde på at jeg er den eneste der har indsendt noget? Sku præmien spares?

  Jeg havde forventet langt mere af en Microsoft-mand…

 10. Daniel says:

  Hej Anders.

  Slap lige lidt af. Jeg har ikke ignoreret dig, men derimod lade konkurrencen køre lidt længere end først planlagt!

  Jeg skal nok give dig besked når den tid kommer, men indtil videre må du væbne dig med tålmodighed 🙂

  /Daniel

 11. AndersM says:

  Slapp af og slappe af. 6 dage efter konkurrencen sluttede (datoen er åbenbart blevet rettet til februar i mellemtiden ser jeg nu?), skrev du at en del af mit indlæg ikke virkede. Jeg svarede samme dag, og forsøgte at finde ud af hvad problemet var, uden svar ind til nu.

  Ja undskyld mig, men jeg har nok fået en kort lunte iht. konkurrencer, efter den efterhånden pinlige affære på dotnetforum.

 12. AndersM says:

  På den anden side kan jeg godt se at det er utilfredsstillende med kun 1 indlæg i en så stor konkurrence, men hvis du vil ha mere gang i den, så skal der mere til end en dato-ændring 😉

 13. AndersM says:

  Btw, jeg synes det er snyd, at konkurrencen aldrig slutter (30 februar?) :OP

  😉

 14. MalteH says:

  Så kan jeg regne ud at det var AndersM der vandt?

Comments are closed.

Skip to main content