3 måneder frem i kalenderen.


Jeg har fået at vide (af min super kollega Dorthe) at jeg skal finde ud af hvad jeg vil lave de næste 3 måneder, og hvis jeg kan, så også gerne længere ud i fremtiden.

Tænk på hvad der ville ske hvis man fortalte en hel udviklings afdeling det samme...Lav hvad i vil de næste 3 måneder, og brug for pokker nogle penge mens du gør det!

Hvad skal Daniel lave de næste 3 måneder:

1. ASP.NET MVC (artikler, webcasts, e-bog).
2. Ægte Silverlight demoer til Niels Hartvig.
3. Windows Azure (techtalk, artikler, online demoer).
4. Community Days (Maj)

4 gode ting hvis du spørger mig, men hvad kunne du f.eks godt tænke dig at vide mere om ? Og hvordan vil du have det serveret ?

Jeg vil på ingen måde love jer at jeres ønsker kommer med i min planlægning, men hvis du har en god idé eller bare vil i kontakt så ring eller skriv.


Comments (5)
 1. Hartvig says:

  Jeg så gerne perspektivering omkring brug af de nye teknologier, hvorfor de kommer, hvad de afløser og i hvilke sammenhænge de skal bruges.

  ScottGu’s team har super travlt med konstant at sende ny teknologi ud (.net 3.5+4, vs.net 10, wXX, asp.net mvc, silverlight, osv.) – men midt i de mange – gode – blogposts med demo’er og tech begejstring savner jeg information om formålet med teknologierne. Hvorfor MVC og hvornår skal det bruges i forhold til webforms og skal det sidste overhovedet bruges. Silverlight? Flashkiller, public websites i stedet for html (som f.eks. MS downloads ;-)) eller interne applikationer?

  Så perspektivering fremfor demoer (dem kan man se og hente tusind andre steder).

 2. Hej Daniel.

  Jeg vil gerne høre mere om punkt 4 – Community Days.

  Der er jo pt. 4 .NET User Groups i DK som jeg kender til og der er rimelig gang i dem alle.

  Bl.a. er der min. ét fælles arrangement i vente i løbet af 2009 og sikkert også flere. Var det måske en idé at samkoordinere nye Microsoft community events med de fire NUGs så vi ikke kommer til at lave ens arrangementer og skal slås om deltagerne?

  /Martin B. Olesen

  Aalborg .NET User Group: http://aanug.dk

 3. Garry Trinder says:

  @Martin

  Jeg har aldrig fået noget at vide om et fælles NUG event. Jeg ved det har været på tale – "that’s it".

  I kan starte med at sende mig en agenda og en fastlagt dato, men jeg aflsyer ikke CD2009 – som i forøvrigt nok skal blive inviteret til :0)

 4. Jeg kunne godt tænke mig at se nogle eksempler på brugen af Unity fremfor Castle Windsor IoC containeren. Også en baggrund om hvorfor MS har kastet sig over at lave en IoC container.

Comments are closed.

Skip to main content