Lidt fra November måned!


Jeg har haft en travlt November, men jeg er hårdere ramt end normalt. Det hele skyldes nok de 2 store konferencer jeg har været til i starten af efteråret, også er jeg altså hjemmemenneske med mindre jeg er på ferie :). Jeg snakker selvfølgelig om PDC og TechEd, og forinden var jeg også lige et smut i Århus til JAOO. Lad mig sige det sådan her: jeg har fået nok af konferencer for resten af året!

IMAGE_084

Forstå mig ret, det har været cool at være afsted og der er kommet en masse fed content ud af det. Bla. på ANUG.dk hvor Søren og Torsten rappoterede fra PDC. Builder.dk gjorde det samme fra TechEd, og hvis du ikke har hørt nogle af de forskellige podcasts vil jeg opfordre dig til at gøre det.

Hvad var bedst ?

Indholdet var bedst på PDC, maden var bedre på TechEd og JAOO var en tilpas størrelse og længde. Faktisk mener flere jeg har snakket med, at en konference ikke behøver være mere end 2 dag lang! Man får simpelhen så meget information at man ikke kan håndtere det hele og det gør en træt!

Dotnetforum.dk har haft en konkurrence kørende hvor man kunne og stadig kan vinde super fede produkter. Der er allerede et par stykker der har fået overrakt deres præmier men som sagt så kan du stadig nå det. Hjælp Morten med at skrive noget indhold til sitet og vind en Team Suite subscription - dens værdi vil jeg slet ikke nævne her, men der skal mere end et simpelt greb i lommen til at købe sådan en. Jeg selv og andre har selv planlagt at hjælpe til, men mere om det efter jul 🙂

oredev-brian

Brian Rasmussen, manden bag kodehoved.dk har været på Øredev og havde faktisk en workshop omkring "debugging managed code using WinDbg". Eftersom jeg selv lige var kommet hjem fra Spanien så jeg desværre ikke guruens indlæg, men jeg har dog læst hans posts omkring konferencen og hvordan det gik. Jeg synes det er stort at vi har en dansker med på en så anerkendt konference og jeg vil personligt arbejde på at få Kodehovedet med til TechEd, PDC eller JAOO næste år 🙂

Jeg så en session på PDC af Scott Hansleman, og på den session viste han en super fed plakat af nyheder i .NET 4.0. Plakaten håber jeg at vi kan få fingre i og så vil jeg hellere end gerne dele ud af den, men indtil videre må vi nøjes med dette.

PDC2008-NETFX4

Ugerne flyver afsted og det er snart juleaften.

Jeg ved at der er flere af brugergrupperne der planlægger at afholde julefrokost/fest, så følg med på diverse sites (onug.dk, anug.dk, aanug.dk, cnug.dk) og hægt dig på hvis du vil have en pind i øret med nogle lokale nørder. Jeg ved ikke om de alle afholder noget, men det kunne da være hyggeligt!

For at komme i julestemning vil jeg sætte gang i en julekalender konkurrence, og reglerne kommer i en blogpost lige om lidt 🙂


Skip to main content