TechTalk – ASP.NET Extensions!


Jakob Tikjøb Andersen, IT-arkitekt og team lead hos Miracle Projects A/S

Jakob Tikjøb Andersen, http://intellect.dk/, IT-arkitekt og team lead hos Miracle Projects A/S vil gennemgå ASP.NET extensions og hvad du kan få ud af at bruge ASP.NET MVC. Jakob vil gennemgå ASP.NET MVC krydret med erfaringer fra projekter hvor MVC er brugt i web, og også anbefalinger om hvornår man skal vælge MVC fremfor webforms. Derudover vil han kigge på hvad der ellers ligger i ASP.NET Extensions som måske ikke har fået nær så meget opmærksomhed som MVC. F.eks. Dynamic Data og Data Services som begge indeholder funktionalitet, der skal minimere mængden af plummingcode der skal til for at udstille snitflader til din database.

Denne TechTalk er rettet mod webudviklere på et level 300. For at få glæde af TechTalken er erfaring i C# og ASP.NET at anbefale.

Du tilmelder dig her.


Skip to main content