Builder.dk – jeg håber på success


Den anden dag sendte jeg en mikrofon afsted til sol øen. Det var ikke en helt almindelig mikrofon. Mikrofonen skal nemlig bruges til en ny Dansk podcast serie som er udviklet af Nis Wilson Nissen og Dennis Knappe.

Builder.dk kommer fra de gode gamle dage, da Jesper Dudal havde sit eget community. Builder.dk var ret populært dengang, men desværre var det besøgt af ufattelig mange møgunger der ikke lavede andet end at ødelægge det for de andre. Så sitet lukkede og domænet blev glemt af mange. Nu er det på tide at få det simdt Builder.dk ind i favorit listen igen, for jeg er sikker på at de kommende podcasts vil være rigtig gode.

Som Dennis og Nis selv skriver på Builder.dk; En dansk podcast hvor der snakkes om alle mulige emner inden for udvikling og det at drive ideer fremad. Vi vil typisk have en gæst med i studiet der kan fortælle en masse spændende ting om månedens emne.

Hvis du skal til TechEd i November måned kan du møde både Dennis og Nis. De vil bla. rapportere fra konferencen og stille både talere og publikum spørgsmål om hvad de synes har været godt og mindre godt.

Jeg ser frem til at høre de næste mange podcasts fra de disse to, yderst kompetente mennesker.


Comments (4)
 1. Anders M says:

  Virkeligt ærgeligt at bruge domænet på det! Jeg sponsorer gerne betalingen til dk-hostmaster til et andet, hvis det er det, som er problemet..!

  Imho: Builder.dk-communitiet var vel nok det fedeste, og det mest inspirerende sted for mig, i mine unge dage. Fede mennesker, gode diskussioner, masser af inspiration, og efter min mening et _meget_ velfungerende community (der desværre ikke blev vedligeholdt/kørt ordentligt!)

  Og så lige bruge det på nogle kedelige podcasts? Jeg gider helt ærligt ikke høre på den ene kloge person efter den anden, fortælle om det ene kedelige emne efter det andet.

  "Så sitet lukkede og domænet blev glemt af mange"

  Dem som var meget aktive i builder.dk, tror jeg aldrig helt kom over skuffelsen den dag, men blev velkommet med en besked om, at butikken var lukket.

  Jeg blev ligefrem glad da jeg så titlen på indlægget, men hold op hvor kan man blive skuffet..

  http://web.archive.org/web/20010218014231/http://www.builder.dk/

  http://web.archive.org/web/20021105144159/www.builder.dk/lukket.htm

 2. Garry Trinder says:

  Hej Anders.

  Synd at du har det sådan med podcasts. De kan ellers være meget sjove og lærerige at lytte til.

  Har du fundet dig et nyt community site du kan være på ?

 3. Anders M says:

  Podcasts er kedelige, i forhold til et levende community med fuldt 2-vejs kommunikation 😉 .. At bruge builder.dk som var et sådan community til formålet synes jeg er ærgeligt. Der er vel nok danske ledige domæner som nok bedre kunne passe meget til fomålet 😉

  Ang. community, nej, jeg fandt aldrig rigtig et community der passede ind (og der findes stadig ikke et dansk community der passer til samme målgruppe, webdesign, grafik, html etc). Activeserverpages.dk (activedeveloper nu) som alle artikler blev lagt over til, passede ikke rigtigt til målgruppen. Hvem ved, måske der dukker et op 😉

 4. Anders M says:

  Iøvrigt, faldt over http://web.archive.org/web/20030501171812/http://www.builder.dk/

  Kan nogle af de gamle builder’ bekræfte, at siden faktisk var ved at blive relanceret på et tidspunkt?

Comments are closed.

Skip to main content