Stil Steve Balmer spørgsmål


Hvis du fik chancen for at stille Steve Balmer et spørgsmål, hvad ville du så spørge ham om ?

Steve B. kommer til Danmark sidst i September og jeg vil forsøge at få ham til at svare på nogle af de spørgsmål der er i communitiet. Så smid en kommentar med dit spørgsmål og lade os se om han kan svare på det. Forfatteren til det bedste spørgsmål vinder en bog om LINQ.

Fyr løs...


Comments (5)
 1. Når man fra tid til anden nyder Balmers tv-reklame for Windows 1.0 (http://video.msn.com/video.aspx?mkt=en-us&vid=dcb3402a-f2a6-4f12-9d05-d552ee6eb238) til en god Chablis, så bliver  man nødt til at spørge:

  Kan vi forvente at Steve Balmer slutter sig til Gates og Seinfeld på deres shoe bending adventure?

 2. Hvorfor giver Microsoft mig ikke en MSDN Subscription?

  Men nok mere:

  Hvis du skulle have en ny funktion i det næste version af Windows, og denne funktion ikke måtte være hurtigere hastighed eller sikkerhed, hvad skulle funktionen så være?

  Eller:

  Vi elsker jo alle din jubel dans, hvornår kommer der lektioner på DVD?

 3. Devtalk.dk says:

  Vi har jo i den seneste tid set en betragtelig åbning hos Microsoft især i de dele der henvender sig til udviklere.

  Der er åbnet op for at bruge andet end Microsoft produkter i deres værktøj, man lytter mere til udviklere, og ved at lave mange drops af nyudviklinger, tager man imod feedback – og det er mit indtryk at det også bliver brugt rigtigt konstruktivt til at forbedre slutprodukterne.

  Kan vi forvente at det vil afspejle hele Microsoft koncernen i fremtiden, også på de traditionelt mere konservative områder som Windows og Office pakken.

 4. Brian says:

  Psst – han hedder altså Ballmer.

Comments are closed.

Skip to main content