Jeg har hermed frasagt mig et enhvert ansvar…


Jeg har hermed givet det FULDE ansvar videre på mit community site ActiveDeveloper.dk

At være ansat som Microsoft Danmarks community mand og samtidig have ansvaret for et sit eget community kan nemt blive set negativt på. Jeg vil dog gerne have lov at sige at jeg på intet tidspunkt i mit job har favoriseret mit community frem for andres.

Jeg har været heldig at finde en ildsjæl som brænder lige så meget for communitiet som jeg selv. Den person hedder Jesper "Deldy" Jensen. Jesper er hermed den fuldmægtige administrator på ActiveDeveloper.dk og jeg har fra dette øjeblik intet med websitet at gøre, hverken på den ene eller den anden måde. Jesper er både beslutningstager, kontaktperson, udvikler etc. på sitet nu, og ikke mig! Dog vil jeg gerne understrege at jeg stadig er ejer af domænet og det vil forblive sådan indtil en løsning på det problem også er fundet.

Jeg vil gerne til slut give en undskyldning til de mennesker der har følt sig trådt på og fortælle dem at det bestemt ikke har været meningen.


Comments (6)
 1. Dennis Knappe says:

  Hej Daniel

  Det var dog en drastisk beslutning. Findes der virkelig folk derude, som har ondt bagi, fordi du både har job hos MS$ og derudover bidrager til det danske community ved at drive et site som AD?

  Kan det passe at skoene klemmer så meget i lille Danmark?

 2. Du kunne jo bare have nøjes med at ændre din signatur så du ikke forvirrede med din identitet?

  Og til Dennis: Der er ting man ikke kan gøre når ens arbejdsgiver hedder Microsoft – og en af de ting er at der aldrig må opstå tvivl om ens identitet. Og hvis man har som opgave at hjælpe det danske community, kan man ikke samtidig drive et community da der kan opstå interessekonflikter – som der allerede har været eksempler på.

  Daniel kan nu bidrage til det danske community uden at man er i tvivl om hvem han repræsentere hvilket må være i alles interesse.

 3. Så længe du ikke frasagde dig jobbet som redaktør hos Playboy, så går det nok 🙂 Klog, men sikkert en hård beslutning. Thumbs up!

 4. Det må have været en hård beslutning. Jeg har fulgt sitet i mange år efterhånden, siden den gang det hed activeserverpages.dk :).

  Man kan jo kun gætte på hvem der har haft ondt i et-vist-sted over din dobbelt rolle. Det er sikkert andre sites der ikke er i besidelse af dit engegament for udvikling.

  Men når det er sagt så er jeg mere end overbevist om at activedeveloper.dk er i gode hænder hos Jesper "Deldy" Jensen.

  So hang tight og fortsæt dit fantastiske arbejde.

 5. Dennis Knappe says:

  Jeg er enig i at Jesper "Deldy" Jensen er et god bud på en afløser som admin på activedeveloper.dk.

  Morten: Jeg synes det er noget vrøvl det med identitet. Jeg synes ikke at Daniel på noget som helst tidspunkt har lagt skjul på at han arbejder hos MS$, eller at han var indehaver af ActiveDeveloper.dk, og det kan dermed ikke komme som en overraskelse for nogen.

  Hvad er det for interesse konflikter som allerede er opstået?

Comments are closed.

Skip to main content