Video: IoC med JTA af DMF


haha...så bliver en overskrift ikke mere kryptisk 🙂

Da jeg havde Jakob på besøg i sidste uge var Inversion of Control noget jeg aldrig havde hørt om før, har aldrig set nogen som følger princippet eller hørt nogen snakke om det. Jeg blev lidt klogere og fandt bla. ud af at jeg kan lave IoC med bla. Enterprise Library 4.0 og hvordan man nemmere kan undgå at have en applikation fyldt med referencer til andre komponenter.

Faktisk har Jesper blogget lidt omkring IoC, og Deldy har også lavet et eksempel med Unity blocken fra netop EntLib 4.0.

Jakob er vanvittig skarp, han er en god provokatør og kan argumentere for alt hvad han snakker om. Derfor er han også med i MDIP gruppen og ejer 50% af aktierne i CNUG.

Sit back and chill...


Comments (3)
 1. Peter Lindholm says:

  Hej Daniel.

  Fin lille video.

  Jakob >> Thumbs up for din lille sample. Hvis du har beholdt projektet kunne du måske publicere det, så vi har mulighed for at se hvordan du har skruet det sammen?

  /Peter Lindholm

 2. jta says:

  Hej Peter,

  Jeg skal nok få et tilsvarende eksempel op til dig enten på min blog eller her hos Daniel

Comments are closed.

Skip to main content