En stor tak til Updater Systems.


Der var geek dinner i Odense, og det var en event som undertegnet var med til at arrangere, men desværre ikke kunne møde op til grundet sygdom.

Jesper "Deldy" skal have mest af æren for at eventen blev afholdt, det var nemlig ham der fremlagde en præsentation omkring AJAX.

Updater Systems lagde lokaler til i de tidlige timer af eventen og det var stort gjort af dem, da de hverken kender mig eller Jesper. Det var fedt Updater!

Der bliver vist nok snakket om at lave en brugergruppe i Odense, og det vil jo være spændende. Hold øjne og øre åbne for den slags i den nærmeste fremtid.

Skal vi aldrig kode tænker du sikkert...og jo, det skal vi, så jeg fortsætter snarest min Silverlight serie også napper jeg lige en række posts omkring de indbyggede extension methods i VB.NET og C#. Læg mærke til, at VB.NET er med denne gang, for jeg lovede Morten Jokumsen at jeg ville oppe mig mht. VerdensBedste.NET :0)

Catch you on the flipside.

Comments (4)
 1. Det lyder som en rigtig fed idé med en brugergruppe i Odense – hvis der er brug for en ekstra hånd i den forbindelse, så er jeg klar på at gøre en indsats.

 2. CP says:

  Hehehehehe, dét lyder godt, Daniel – vi kan ikke have at Morten er sur 🙂

  Derudover, vil jeg gerne rose din Silverlight-serie, jeg finder den ganske interessant, og af en længde der gør, at man ikke begynder at misse med øjnene 😉

  //CP

 3. Garry Trinder says:

  Hej med jer.

  Tak for de fine ord :0)

  Joachim, tag fat i Jesper (http://blogs.activedeveloper.dk/deldy) og snak med ham ang. usergroup. Han vil blive henrykt over din hjælp, det er jeg sikker på.

 4. Daniel, tak for henvisningen – jeg har taget kontakt til ham 🙂

Comments are closed.

Skip to main content